Sony Vegas Pro 13 ve Moviemaker -Video Düzenleme Efekt Programı İndir

Arkadaşlar video düzenlemek için moviemaker (indirmek için tıklayınız) şimdiye kadar işimizi görüyordu. Ama neden daha fazlasını istemeyelim. Neden çektiğimiz videoları daha iyi düzenlemeyelim. Neden çeşitli efektler kullanmayalım. Siz hala moviemaker ile devam etmek istiyor iseniz yazının bundan sonraki kısmını okumayın. Ama video düzenleme işinde daha ileri gitmek istiyorsanız Sony Vegas Programını(indirme linki yazının sonunda) öğrenmenin ve kullanmanın zamanı geldi. Günümüzde bir çok youtuber`ın elinden düşürmediği program kısa ve uzun metraj filmlerin montajı için de kullanılıyor. Kullanımı Adobe Premiere göre gayet basit. Youtube`da hem ingilizce hem de Türkçe bir çok ders anlatım videosu bulunmakta. Ayrıca aşağıdaki paylaştığım gibi çeşitli efekt gösterimleri de mevcut.

Aşağıda Sony vegas clone efekt ile düzenlenmiş bir video bulunuyor.

Şimdiki videoda ise Showreel efekti kullanılmış.

Bu videoda ise bir çok efekt kullanılmış.

Gelelim programın teminine. Program elbetteki ücretli. Bir çok sitede katılımsız, cracklenmiş indirme linkleri mevcut. Ama indirmesi biraz zahmetli. İndirme siteleri reklamlarla dolu olduğu için ve kendi depolama alanları olmadığı için sizi sürekli başka sitelere yönlediriyorlar. Bu da çok can sıkıcı olabiliyor. Bu reklam siteleri ile uğraşmak istemiyorsanız:
1.Özelden mesajla ulaşırsanız google drive paylaşım linkini gönderebilirim.
2.Ya da "https://1-lappy-biz.blogspot.com.tr/2015/04/sony-vegas-pro-v130444-full-version.html " bu siteden kendiniz de indirebilirsiniz. 
Kurulum konusunda problem yaşarsanız yorum bölümünden yardımcı olabilirim.
3.Moviemaker Version 2012`ı indirmek için tıklayınız.


Yorumlar